Shopping

Publicerat: 2012-04-30 | 12:48:26 i Vardag

Såå nu drar jag och shoppar lite presenter o andra saker, med bästa Sunita. Ha en fin dag! Puss
























Peace

Jag yrkar på livstid om du var min dom

Publicerat: 2012-04-28 | 19:08:26 i Vardag

Hej bloggen. Har inte orkat blogga på sistone, har ändå inget intressant att skriva om. Allt är ju fortfarande bara rent skit, men snart InshAllah kommer allt att blir bra igen. Har inte gjort så mycket idag, var i Nacka Forum, Farsta centrum och Liljeholmen med pappa idag, fick med mig hem en jättefin jacka. Nu sitter jag bara hemma, skulle på födelsedagsfest men känner inte för det. Tänkte träna lite senare men tror inte att jag pallar göra det idag. Fan ska man göra hela kvällen? Allt har bara blivit så tråkigt, känner mig rätt deprimerad idag. Vaknade upp med ångest, och hatar verkligen att göra det plus den där äckliga känslan hatar jag :( Är ledig till onsdag så får se om jag har lust att göra något dessa dagar. På måndag har jag och Sunita iallafall bestämt att vi ska till Skärholmen för att shoppa lite, ska också köpa present till Min syster som snart fyller 22, Sunita och till älsklingen som fyller år samma dag som Sunita. Aja, skriver mer senare.


















Peace

Resa i sommar?

Publicerat: 2012-04-28 | 19:01:39 i Vardag

Snart är det sommarlov, jag kollade på lite resor idag. Är väldigt sugen på att åka utomlands i sommar eftersom att det här är mitt sista sommarlov och då vill jag verkligen göra något roligt! Skulle vilja resa med älsklingen. Vill åka antingen till Kroatien, Grekland eller London. Och jag har hittat väldigt billiga biljetter och känner att det är det här jag vill göra i sommar, åka utomlands ungefär en vecka! Skulle bara så underbart att bara komma ifrån det här landet ett litet tag. Men känner att det lutar sig mest på Kroatien, det blir lättare också eftersom att jag redan kan språket o så. Men pappa tycker att jag ska åka till Turkiet istället, och det är mitt drömland. Vill verkligen åka dit med. Det gäller bara att hitta billiga biljetter. Och jag skulle nog vilja åka i slutet av juli eller precis i början av augusti för då har man hunnit få sin lön. Om jag nu får jobbet, vilket jag ber till Gud att jag får! Känner iallafall att jag måste/SKA komma bort från det här landet ett tag. Om man vill sola och bada o festa så ska man ju helst åka till Turkiet, Kroatien och Grekland (Rhodos), men om man inte har lust för sådant, om man mest vill befinna sig i stan, shopping och cafér då ska man ju åka till London, men jag vet inte riktigt. Vart skulle ni ha åkt av dessa ställen?


1. Kroatien - Zadar



2. Grekland - Rhodos



3. Turkiet - Alanya



4. Storbritannien - London


















Peace




Torsdag

Publicerat: 2012-04-26 | 08:44:01 i Vardag

Hej hej bloggen! Sitter hemma och väntar på att tiden ska gå fortare, ska ner till bussen alldeles strax. Känner att jag vaknade lite för tidigt, första gången man slipper stressa typ. Torsdagar är dom tråkigaste dagarna, ååh vill bara att den här dagen ska vara över! Efter skolan så ska jag dra till gymmet direkt, och efter det ska jag hem och plugga historia, eftersom att jag har prov i morgon. :(
Juste, såg ni matchen igår? Hahaha fyfan vad jag älskar att Real Madrid åkte ut! Blev så jävla glad, medan alla öppnade sin käft när Barcelona åkte ut. Haha den som skrattar först, skrattar sist! :D
Hade ungefär 5 timmars håltimme igår, och jag hann göra klart två uppgifter och snacka om att jag känner mig stolt nu! En vecka kvar, och jag längtar så så såååå mycket, kan tiden bara gå fortare liksom. Ajaa, nu ska jag dra till bussen skriver kanske mer senare. Ha en fin dag! Puss





















Peace

Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together

Publicerat: 2012-04-26 | 08:37:50 i Vardag



















Peace

Håltimme

Publicerat: 2012-04-25 | 13:12:25 i Vardag

Hej hej bloggen! Har inte orkat blogga så mycket på sistone. Har typ börjat tappa lusten för skrivandet. Sitter i ett grupprum i skolan nu och gör absolut ingenting. Har haft håltimme från kl 09.00 i morse och jag börjar inte förrän 13.50. Har iallafall hunnit göra klart 2 uppgifter vilket är bra! Så har bara en kvar, sen har jag gjort allting. Känner hur mina ögon börjar dra ihop sig, vill bara sova nu. Har lektion i 40 minuter sen slutar jag, riktigt skönt alltså! Efter skolan ska jag dra hem direkt och packa ner träningskläderna och sedan ska jag dra till gymmet med Anna. Har gymmat 5 dagar i rad nu, riktigt stolt över mig haha. Känner att jag har massor med tid för det just nu, så varför inte passa på liksom. Ikväll ska jag väl bara vara hemma och plugga, har prov på fredag om första världskriget. Hoppas att det går bra! Just nu saknar jag min älskling som in i helvete, men vi ses snart snart snart :D längtar som fan och hoppas att den här veckan går snabbt. Ajaa, nu ska jag skriva klart uppgiften sen ska jag typ sova. Ha en fin dag, puss o hej!









Peace

TVÅ PAR MARBLE SKOR FRÅN NELLY.COM SÄLJS !!

Publicerat: 2012-04-23 | 00:23:30 i Vardag

Min syster säljer 2 par marble skor från Nelly.com, ni kan gärna gå in och se hur dom ser ut. Riktigt snygga !
Ett par är röda och det andra paret är vita och båda paren är i storlek 39.

Är ni intresserade så gå in här:

http://www.tradera.com/2-par-marble-skor-nelly-heels-trend-stl-39-vita-roda--auktion_342394_154582100

















Peace













Hjärtat gör ont, tårarna rinner och tankarna försvinner

Publicerat: 2012-04-22 | 23:51:36 i Vardag

Allt är bara helt fucked up, allt går bara snett och jag vet inte vad jag ska göra mer. Känner mig helt förvirrad för jag vet att det inte finns något jag kan göra förutom att vänta. Man har förhoppningar men i slutändan så krossas alla bra förhoppningar. Har iallafall lärt mig att aldrig ha förhoppningar mer, för det kommer bara att göra ont till slut. Och jag vill aldrig mer att något sådant ska hända. Så fort en sak har hänt, så måste flera saker alltid hända på samma gång. Hur mycket kan en människa tåla egentligen? Förtjänar verkligen vissa människor sådana dåliga saker i livet? Medan de värsta människorna har det bra, varför lider dom aldrig? Det är alltid oskyldiga människor som ska få lida. Jag orkar ens inte sitta och tänka mer, kan ens inte sova om nätterna. Vill bara att allt ska få ett slut så att jag kan få må bra igen, så att alla kan få må bra igen! Det räcker inte med att jag redan är krossad, jag måste bli lite mer krossad eller? Jävla skit säger jag bara, och Sveriges system kan bara gå och hänga sig! Så sjukt äckligt system vi har! Ibland vet man inte hur människor tänker alltså. Allt jag kan göra är att be till Gud som jag redan gör varje dag. Men händer något positivt? Nej!
Ajaa orkar inte mer, har huvudvärk! God natt.



Frankie J - Driving myself insane





















Peace

Pannkakor

Publicerat: 2012-04-22 | 17:40:19 i Vardag

Hej hej bloggen! Vaknade runt 12.00 idag, kan knappt sova. Vaknar hela tiden under natten, jobbigt! Har bara varit hemma hela dagen, blev precis klar med pannkakorna, ouuff fick stå och steka dom i ca 1-2 timmar. Nu är jag trött! Tänkte vila lite nu sen ska jag iväg och träna. Åh i morgon blir det inte så skön dag alltså, sitta och lyssna på 3ornas projektarbete från 09.30 till 16.00. Kommer ju aldrig orka alltså. Jag längtar till fredag vill bara att dessa dagar ska gå fort, och jag ber till Gud att allt blir bra på fredag! Ajaa orkar inte skriva så mycket mer. Ska vila nu, kanske skriver mer ikväll! Ha det bra!





Bjuder på en bild från 2011.













Peace

Fika

Publicerat: 2012-04-21 | 21:36:34 i Vardag

Hej hej. Kom hem för typ en timme sen. Var på gymmet med Michelle, blev fett trött! Sen bestämde vi oss för att åka och fika. Så nu sitter jag hemma har precis duschat och fixat mig. Väntar bara på att Michelle och Anna ska bli klara. Anna följer också med oss, mysigt! Kanske bra, så slipper jag sitta hemma och bara tänk på allt skit. Kanske kan vila hjärnan nu, försöker verkligen men det går inte. Känner att jag bara vill sitta hemma och deppa men å ena sidan måste jag försöka sysselsätta mig i något för att inte tänka på allt. Det får mig bara att må så mycket sämre. InshAllah allt ALLT kommer att bli bra igen, hoppas det över allt annat! Ska dra nu puss ha en fin kväll!



















Peace

Helg

Publicerat: 2012-04-21 | 12:33:51 i Vardag

Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det iallafall fortfarande skit. Vaknade runt kl 10.30. Har vaknat upp så jävla många gånger i natt, kunde knappt sova. Allt känns bara knas :( Igår efter skolan så åkte jag bara hem satt hemma ett tag sen gick jag och träna och sen gick jag hem igen. Vad ska man göra idag då? Inget? Blir väl nog samma sak idag, bara sitta hemma och typ döö. Kanske ska plugga lite sen bara kolla på tv eller något. Vill bara att den här helgen ska vara över! Glömde nästan att jag skulle på jobbintervju i morgon, det ska bli spännande, men har ändå inte lust för sånt nu. Men hoppas allt går bra, och ska typ vara där hela dagen. Hoppas bara att jag får jobbet! Efter det blir det väl hem och ruttna igen. Mitt liv är ju inte så roligt just nu alltså, skulle aldrig kunna se mig utan älsklingen, skulle vara hemskt! Saknar han mer och mer för varje dag som går, snart älskling <33 Nu tänkte jag vila lite, finns ju inget bättre jag kan gör liksom. Kan bjuda på en låt, som är så bra, men blir ledsen av den med :'( Ha en fin dag!



Medina - Förlåter dig





Visst är den bra?
















Peace

Falska människor har ingen plats i mitt liv

Publicerat: 2012-04-20 | 19:30:09 i Vardag

Vart är alla "äkta" vänner när man väl behöver dom? Har tänkt länge nu på att det inte finns något som heter "vänner". Hellre står jag själv utan vänner än att veta att dom inte kommer att finns där för mig när jag väl behöver någon. Jag känner att min pojkvän är min bästa vän och jag skulle kastat alla för honom (förutom min familj då). Folk säger "ey jag finns alltid här för dig" haha bullshit, visa det då? Men innerst inne ingen bryr sig, jag behöver inte sådana personer i mitt liv. Jag klarar mig på min familj och min pojkvän. För har jag dom då har jag allt!

Ååh älskling jag saknar dig så mycket :( men vi ses snart, snart snaaart igen InshAllah! Har så tråkigt utan dig, allt känns bara så tomt. Sitter bara hemma, den här helgen skulle jag egentligen vara med dig. Men istället får jag sitta hemma hela helgen och bara ruttna. Har ens inte lust att göra något, ska ägna mig åt träningen och plugget känner jag. Förresten måste lägga upp en skitbra låt som Rony visade idag. Den är så bra, man vill ju bara gråta när man hör den.


Somebody that I used to know - Walk off the earth






Bra visst? Men man blir så ledsen! :'(















Peace

School

Publicerat: 2012-04-20 | 06:30:25 i Vardag

Ännu en ny dag och jag mår fortfarande lika dåligt! Men hoppas att den här dagen kan komma men lite positiva nyheter. Känner att jag verkligen behöver det just nu. Orkar fan inte med något längre. Det är helg snart och jag ska vara hemma och typ ruttna. Ska iallafall träna ikväll sen får jag väl sitta hemma och titta på film eller kanske plugga. Tänkte åka till skolan nu, önska mig lycka till! Har nationella prov i engelska (muntligt)! Ha en fin dag, hoppas jag också får det!
























Peace

Sisters ♥

Publicerat: 2012-04-19 | 23:10:47 i Vardag

Jag älskar dig mest syster min!


























Peace

I'll take care of you

Publicerat: 2012-04-17 | 23:15:51 i Vardag

Fan vad allt blev jobbigt! Jag har förhoppningar varje dag men ändå så händer inget. Kan inte slappna av innan den här skiten är över. Vi är så nära varandra men ändå så långt ifrån. Jag klarar inte av det här mer, jag blir fan tokig. Sitter och väntar varje dag, men inget händer? Känner att jag behöver komma bort från den här hålan, låångt bort menar jag då. Sa att jag inte skulle blogga på några dagar men orkar inte hålla inne allt vill bara skriva ner allt jag har på hjärtat. Men när jag väl sitter här nu så kommer inget fram. Jag är bara trött på den här skiten, att det alltid ska hända dåliga saker. Jag ber till Gud varje dag men fortfarande inget händer. Vad finns det mer man kan göra ? Den här världen är fan ond.

Skulle ha blivit moster i september också, men tydligen inte nu eftersom att något dåligt ska alltid hända. Fattar inte vart världen är på väg. Finns alltid för dig syster min, jag älskar dig mest och var inte orolig allt kommer att bli bra, ni kommer att få en prins/prinsessa snart igen InshAllah! Älskar dig <3


Drake ft Rihanna - Take care






I’ve asked about you and they told me things
But my mind didn’t change
And I still feel the same
What's a life with no fun? please don’t be so ashamed
I’ve had mine, you’ve had yours we both know
We know, they don’t get you like I will
My only wish is I die real
Cause that truth hurts, and those lies heal
And you can’t sleep thinking that he lies still
So you cry still, tears all in the pillow case
Big girls all get a little taste
Pushing me away so I give her space
Dealing with a heart that I didn’t break
I’ll be there for you, I will care for you
I keep thinking you just don’t know
Trying to run from that, say you’re done with that
On your face girl, it just don’t show
When you’re ready, just say you’re ready
When all the baggage just ain’t as heavy
And the party's over, just don’t forget me
We’ll change the pace and we'll just go slow
You won’t ever have to worry,
You won’t ever have to hide
You've seen all my mistakes
So look me in my eyes
















Peace

RSS 2.0