Du och ingen annan

Publicerat: 2012-01-31 | 23:23:42 i Vardag

Hade världens sämsta morgon, grät så fort jag vaknade. Lyckades somna nån timme iallafall, började 12.30 idag men kan ni tänka er att jag vaknade 06.00 idag? Messade älsklingen så fort jag vaknade, mådde inte bra alls. Han har flyttat nu och vet inte hur det ska gå. Saknar han redan så sjukt mycket fast vi träffades senast igår. Men som Sadia sa till mig "avstånd ökar känslor". Det är fan sant, mina känslor för honom är starka och det är nu jag vet det. Trodde inte att det skulle bli så här, trodde att jag aldrig skulle falla för en kille igen, men kolla jag gjorde det. Jag har hittat en underbar person som gör mig glad hela tiden. Saknar dig så mycket att jag bara vill krama sönder dig nu, saknar till och med när vi bråkar haha, och jag vet att du saknar när jag skriker hahahahahahah. Han har allt som ingen annan jag haft har, han är annorlunda och för fin person. Du ska veta att jag är glad att jag träffa dig, haha vem kunde tro att det skulle bli vi två? Hell no, jag trodde aldrig det, men kolla vart vi står nu. Att inte kunna se dig i ögonen varje dag längre gör ont, jag vill bara att du ska vara här. Vem ska jag nu träffa på kvällarna? Vem ska jag nu titta på? Vill att du kommer tillbaka, vet att du kommer på fredag och stannar ett tag men ändå det känns som en evighet. Men jag kan iallafall vara sjukt glad att du är här på alla hjärtans dag :) varje gång jag träffar dig eller ser dig så dunkar mitt hjärta lite snabbare för varje gång, du gör mina dagar till dom bästa! Älskar känslan när jag står och bara kramar om dig och pussar dig. Haha vem ska leka barn framför dig nu haaa? Jag vet att du kommer att sakna det och det här ordet: ÄLSKLING!! Hahaha. Jag ska börja avsluta mina meningar nu, annars kommer det att bli en hel bok och jag tror inte dom flesta orkar läsa så mycket men alla ska veta att jag är sjukt kär i dig och att du bara är min min min! :) Kärlek till dig <3















Peace

Gym

Publicerat: 2012-01-31 | 19:29:27 i Vardag

Nu drar jag till gymmet, skriver så fort jag kommer hem. Puuuuss, och jag måste bara säga att jag saknar han så jävla mycket ! :(









Som sagt hade verkligen inte lust att fixa mig idag! :)









Peace

Sega dagar

Publicerat: 2012-01-31 | 19:16:05 i Vardag

Hääjsan bloggen och alla söta läsare! Sitter hemma och bara chillar alltså, ska strax dra till gymmet och gymma med Michelle. Det var längesen vi träffades, sen kanske jag ska träffa Anna en stund och efter det ska jag hem o duscha och sova. Är så sjukt trött, har knappt sovit något inatt. Hade som vanligt bara två lektioner idag, efter skolan så drog jag och Sunita till Farsta centrum och köpte lite saker. Pappa fyller år på söndag och har fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Måste köpa något rött, typ en tröja, cardigan eller något. För jag kom på idag att jag typ aldrig använder rött hehe, så ska nog köpa det i morgon plus jag kan ha den på alla hjärtans dag vilket är om 14 dagar hihi, längtar faktiskt. Jag och Sunita kollade på söta grejer som man kan köpa till sin flickvän/pojkvän på alla hjärtans dag, det var fett gulligt på gud jag dog nästan. Så ska hitta något gulligt till pojkvännen men har redan bestämt en grej som jag bara måste köpa till han (a). I morgon måste jag köpa ett par klackar till syrran om dom inte är slut, dom var fett snygga och jag tror hon skulle gilla dom. Hoppas bara att dom inte är slut! Hon kommer hit i helgen så det ska bli roligt att träffa henne har inte träffat henne på länge. Jajaa bloggar lite senare, ska dra nu. Puss o hej! Bjuder på lite bilder från igår och idag hähää












Hahaha tredje bilden på mig, jag vet! Alltså skäms inte eller något, så jag bryr mig inte riktigt haha. Ibland måste man bjuda på fula bilder också.

Sen tog jag en fin bild på Ahmed idag, fett söt. Riktig katt alltså ! Hähää ajdeee ciao.








Peace

Irriterad & sur

Publicerat: 2012-01-29 | 00:32:22 i Vardag

Hej hej bloggen. Kom hem för en stund sen, är så irriterad. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att jag är så jävla irriterad och sur. Så ska nog bara sova snart så att jag lugnar ner mig. Har haft värsta humörsvängningarna de senaste dagarna. Aa man kan ju liksom undra varför. Har bara lust att slå sönder någon just nu för så jävla irriterad är jag. Har inte lust att prata med någon just nu, alla kan bara dra åt helvete och låta mig vara. På gud livet är bättre utan vänner och pojkvän, inget man bryr sig om då. Vill bara bort härifrån nu och inte ha kontakt med någon bara åka till ett land helt själv och skita i allt och alla. Fyfan varför gick jag inte på juggefesten alltså, jag typ börjar stöta bort allt i min omgivning nu känns det som... Ajdee ska ta en cigg sen försöka sova. Skriver mer i morgon, god natt!





Till alla haters !








Peace




Känslorna blir bara starkare

Publicerat: 2012-01-27 | 23:32:43 i Vardag

Heej igen bloggen min, hihi! Hoppas ni alla mår bra för det gör jag. Är fett glad vet inte riktigt varför, kanske för att en person gör mig glad. Har inte gjort så mycket idag, åkte hem efter skolan och vilade lite o pluggade lite sen fixade jag mig snabbt och sen mötte jag upp pojkvännen i stan, vi gick runt lite och sen tog vi en fika. Så nu är jag bara hemma, kom hem runt kl 22.00 hehe. Nu sitter jag bara vid datorn kolla facebook lite, har inte varit inne på rätt länge faktiskt. Ska sätta mig med mamma och kolla på film snart, får se vad det blir för film. Är så jävla trött idag så ska nog sova efter filmen, så skönt får sova hur länge jag vill i morgon. Måste bara säga att jag saknar älsklingen redan, fattar inte riktigt. Alltså vi ses ofta sen när vi inte är med varandra så saknar jag honom fett mycket, känslorna börjar faktiskt bli starkare och starkare för varje dag. Hade fett mysigt med honom idag alltså, faan saknar haaan, hahah :$ Att bara sitta och titta på honom i ögonen gör mig fett glad, men måste nog säga att jag verkligen är kär! Är också fett glad att jag har träffat en sån underbar kille som han. Hähä :D i morgon så ska jag tvätta kläder med mamma, sen ska jag plugga och så ska jag nog träffa killen nån gång på kvällen. Ajaa orkar inte skriva mer kanske slänger upp något inlägg senare, om inte så blir det i morgon. God natt på alla, eller jag antar att många festar just nu haha, men ha så kul! Puuss o hej!

Bjuder på några bilder på mig :D


















Peace

Lektion

Publicerat: 2012-01-27 | 13:20:46 i Vardag

Hääjsan bloggen! Sitter på tyska lektion och har supertråååkigt, Sunita är inte i skolan idag så det är därför jag har tråkigt på just den här lektionen! Anyway, vi hade psykologi i 2 timmar och 20 minuter i dag. Tycker att det verkligen är intressant men ändå så höll jag på att somna haha. Idag så händer det väl inte så mycket, ska hem en stund efter skolan och sen ska jag träffa pojkvännen. Vill att det ska hända något roligt men det gör det inte. Samma skit varje dag, så jävla tråkigt alltså finns inget att göra. Nästa helg kommer min syster hit, får hitta på något roligt och så fyller pappa år nästa söndag, så ska köpa något fint till honom hihi. Har bestämt mig för att ställa mig i kö till lägenhet så fort jag fyllt 18, och det är bara 26 dagar kvar InshAllah. Jag skulle verkligen vilja ha en lägenhet i Högdalen eller i Hagsätra. Någonstans på den gröna linjen iallafall. Men vi får hoppas på den bästa! Det kommer ju att ta tid men det är bra, så att jag hinner fixa jobb och grejer. Alltså jag har fett tråkigt det är därför jag inte skriver om något intressant alltså. Gaaaaaaaaaah kommer somna, fett tråkiga lektioner. Den här helgen blir en plugghelg plus en sovhelg jag svär.
Ajaa, skriver mer när jag kommer hem. Ska gå och dööö nu, plus är röööksugen, får lite panik faktiskt... Ajdee ha det gött ! Puss o hej!


Yeeeaaaaaah
















Peace

Fucked up

Publicerat: 2012-01-25 | 18:48:20 i Vardag

Alltså fucking jävla skit! Du är fan helt jävla otrolig, dra åt helvete vill aldrig mer ha något med dig att göra. Måste allt vara ett misstag eller? Fyfan vad jag ångrar allt ALLT! Allt var bara ett oseriöst spel känns det som. För mig är det iallafall över och den här gången menar jag det. Fucking ångest! Ajdee ska dra skriver inte mer idag. Är sur, ledsen, irriterad o massor med!











Peace

Uppdatering

Publicerat: 2012-01-24 | 21:02:21 i Vardag

Ahlååå allihopaa!! Ursäkta för att jag inte har uppdaterat bloggen på några dagar nu. Men har verkligen inte haft lust och har inte så mycket att skriva om. Hade en bra morgon, älskar som sagt tisdagar börjar tidigt och slutar tidigt. Efter skolan så tog en sväng till T-centralen, skulle åka med min fina vän Sunita. Sen får jag ett sms av idioten som säger att vi ska ses i Slussen men såg inte smset så vi träffades i Torildsplan istället. Idioten är då min pojkvän, alltså största idioten jag svär. Han gjorde mig fett sur igår och hoppas att han vet om det. Så vi träffades en liten stund och snackade o sådär. Sen drog jag bara hem, nu sitter jag i sängen och gör absolut ingenting. Det är så sjukt jävla kallt, fryser fan sönder. Anyway, min födelsedag börjar närma sig hehe, ska bli kul att få uppleva den (InshAllah) men det skulle vara roligare om min pojkvän var här då, annars kommer det kännas tomt :( snart är det min favorit dag också Alla hjärtans dag, den dagen är så mysiiig men det som är synd är att min pojkvän inte kommer vara här då heller så kommer inte kunna ha mysigt :( men jag svär ibland kan han vara största idioten, alltså vissa killar eller dom flesta är helt störda. Blir fan fett sur alltså, och hoppas du läser det här! Hahaha. Ajaa, ska hoppa in i duschen strax sen kanske kolla på tv, börjar fett tidigt i morgon och slutar fett sent. Sen efter skolan ska jag gymma och sen hem duscha och seeeen träffa pojkvännen. Jajaaa ha det bra bloggar kanske senare eller i morgon om jag pallar. Puss o hej!


Bjuder på två bilder som blev lite fail. Dags att börja ta nya bilder känner jag. ;)


















Peace

Ledig

Publicerat: 2012-01-19 | 15:52:49 i Vardag


Heej bloggen! Förlåt har inte haft tid att blogga de senaste dagarna, men det ska bli en ändring nu. Hehe. Är ledig idag så sitter hemma, har precis duschat och nu sminkar jag mig. Ska träffa pojkvännen snart, få se vad vi hittar på för kul! På lördag ska vi antingen på bio eller fika, fett mysigt hihi. Igår så gymmade jag efter skolan, fyfan vad trött jag var. Sen drog jag och träffade killen vi tog en liten promenad sen drog jag hem igen. Alltså det är så jävla kallt ute, det är helt sjukt. Hade prov igår också haha, det gick väl sådär men tror endå inte att jag klara det. Skulle egentligen inte gjort provet men min lärare tvingade mig för hon "vet" att jag kan. Men nej jag kunde verkligen inte hehe. Anyway ska föna håret sen ska jag dra till bussen, skriver mer senare. Slänger upp någon bild, ha en fin dag!













Peace


People always leave

Publicerat: 2012-01-16 | 22:52:23 i Vardag

Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er där hemma. Sitter och gör absolut ingenting, är så jävla trött och har skakat hela dagen. Vet inte riktigt varför, aja var i skolan halv 8 i morse iallafall sen hade jag lektioner höll seriöst på att somna. Sen var jag med pojkvännen ungefär nån timme i skolan. Sen drog jag till Värmdö för att gymma, kändes som att jag skulle svimma efter jag hade gymmat. Anyway efter det så mötte jag upp pappa snabbt sen drog jag hem till mamma igen. I morgon börjar jag halv 1 så det är soft, men ska nog tvätta kläder med mamma på morgonen. Slutar tidigt i morgon också, så ska träffa killen efter skolan. Hatar det här, varför ska alla som man bryr sig om dra härifrån? Fattar fan inte varför, kan ingen stanna kvar eller? Alltsåååå gaaah, är fett sur pallar inte skriva mer. Hörs ha det bra!



Jag är kär kär kär!













Peace

For the first time there is no mercy in your eyes

Publicerat: 2012-01-15 | 16:03:28 i Vardag

Shoo, vad händer? Har inte gjort ett skit idag, har bara suttit hemma med mamma. Ska nog hoppa in i duschen snart och sen ska jag plugga resten av kvällen. Börjar så jävla tidigt i morgon, så hoppas verkligen att jag inte försover mig. Efter skolan i morgon ska jag nog träffa killen sen ska jag till gymmet och träna. Så jävla skönt börjar typ 12.30 på tisdagar så har bara en lektion och en mentorstid. Så varje tisdag har jag bara 2 lektioner, 2 timmar. Jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det är ju juggefest den 28.e men vet inte riktigt om jag ska dit, för vi brukar inte festa och så när någon inom familjen eller släkten har dött. Så får se hur det blir. Snart är det en månad kvar tills jag blir 18, vet inte riktigt om jag ska ha fest eller inte, får se hur det blir. Annars kommer jag bara dra ut på krogen, eller bara fira med några vänner. Känner inte för att festa längre, kanske är bättre också :) Ajaa, ska dra och duscha nu, skriver nog lite senare. Puss o hej!


Bjuder på en bild, typ ett år gammal tror jag. :)















Peace

It's not the goodbye that hurts, but the flashbacks that follows

Publicerat: 2012-01-15 | 02:02:32 i Vardag


Hejsan! Jag vet att det har varit en dålig uppdatering på sistone, men har inte haft lust att blogga efter att min morfar gick bort. Har för det mesta bara suttit hemma med mamma och snackat och så. Idag så vaknade jag runt 12.00, jag och mamma somnade typ kl 04.00 på morgonen. Sen drog jag upp duschade och fixade mig sen drog jag till Värmdö för att träna. Har sån jävla träningsvärk i benen. Anyway, har inte gjort något speciellt den här helgen bara varit hemma och träffade pojkvännen igår. (jaa jag har pojkvän nu) :) Ajaa, i morgon får jag se vad som händer ska nog bara vara med mamma sen kanske träffa killen en stund men tror inte det. Måste också plugga för på onsdag så har vi prov i två timmar, måste skriva minst 4 till 40 sidor, haha och dom ska vara handskrivna. Så vi får se hur det kommer att gå, ska skriva om den amerikanska och franska revolutionen sedan ska jag också hitta likheter och skillnader mellan dessa två. Och tro mig jag suger på revoluationerna. Det är endå skönt att kursen slutar nästa vecka. Ska bli kul att läsa psykologi om tre veckor också. Aa vet inte vad jag ska skriva mer alltså, har inte så mycket att skriva heller, inget på hjärtat. Såå ska lägga mig i sängen och kolla på film med mamma nu. Skriver nog i morgon igen. God natt alla söta människor! Puuss!

Bjuder på en bild på mig, haha så rolig alltså. Den dagen var lite för rolig kanske.













Peace


R.I.P morfar ♥

Publicerat: 2012-01-11 | 22:01:55 i Vardag

Vila i frid morfar min!

Även om jag inte har träffat dig så gör det ont, kan inte sluta gråta. Din dotter är min mamma, det gör ont att veta att du längre inte finns. Nu när hon behöver dig som mest, det fanns ingen hon älskade mer än dig. Du var allt för henne, hon brukade sitta och säga hur mycket hon älskar och saknar dig. Det fanns ingen människa som älskade dig så som hon gjorde/gör. Men jag hoppas att du kommer till paradiset, och att ni kommer att träffas igen. InshAllah! Du var med om mycket försöker att få mamma att tänka på positiva saker. Att ni kommer att träffas igen när tiden är inne, att du kommer att få det bra där uppe, du kommer få träffa dina syskon och dina föräldrar. Alla kommer nångång att dö, men det som är orättvist är att Gud tar de bra människorna och låter de dåliga vara kvar. Min mamma känner sig nu helt förstörd, hon träffade inte sin pappa på 7 år, hon ångrar att hon inte åkte ner till Bosnien och träffade dig en sista gång. Men InshAllah dom kommer att träffas igen.


R.I.P morfar Mustafa, du finns i våra tankar!




Da mu bog da dzenet i nek ti je rahmet dusi, dedo moj!











Peace

God natt

Publicerat: 2012-01-11 | 00:50:15 i Vardag

Så har precis duschar klart, nu ska jag försöka sov. God natt och sov så så så söööött allihopa! Puuuss :)















Peace

Would you die for the one you love

Publicerat: 2012-01-10 | 23:39:40 i Vardag

Gaaaahhhhh blir galeeen!! Jävla skit alltså, varför händer allt på samma gång? Åååh livet är så jävla roligt alltså. Ja jag fucking gillar honom, skulle kunna se oss tillsammans men endå så är det en annan jag inte kan glömma. Försöker ju glömma idioten men det går ju inte. Känner mig fett deppig idag, vet faktiskt inte varför eller jo men endå inte. Vill gråta :( har lust att bara göra det men vill endå inte. Knaas jag är alltså, vet inte vad jag vill längre. Satt på gymmet när alla hade gått, satt och bara tänkte på allt sen kommer den där jävla låten Hero med Enrique Iglesias, den måste ju också komma precis då, vad tror ni jag gör? Haha fäller tårar, haha så jävla stört. Är inte ens ledsen över något (tror jag), är bara allmänt deppig idag och igår! Ajaaa, kom iallafall precis hem har gymmat och efter det så träffade jag Anna en stund och snackade sen kom Alex så vi stod och snacka med honom också. Så nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen sen ska jag nog försöka sova. Är så otroligt trött idag, plus har en lång dag i morgon, och börjar tidigt som fan. I morgon ska jag bra vara i skolan och sen ska jag dra hem direkt efter. Ska bara ligga och vila. Ajaa, ha en fin kväll allihopa! Puuss




Den här bilden är snart tre år gammal.










Peace

RSS 2.0