We are free, where everything’s allowed and love comes first

Publicerat: 2012-05-28 | 00:28:52 i Vardag

Hej bloggen! Förlåt för en riktigt usel uppdatering. Hoppas att allt är fint med er. Själv så kom jag hem från pojkvännen idag. Åkte till honom i fredags och stannade till idag. Sommarlovet börjar närma sig och jag bara längtar. Längtar tills jag börjar jobba också, det är snart! Vill verkligen göra någon galet/roligt den här sommaren eftersom att det är mitt sista sommarlooov :'( Ajaa ska sova nu god natt!






















Peace

Fuck kärlek

Publicerat: 2012-05-23 | 18:05:04 i Vardag

Allt är bara knas, orkar inte mer. Pass på allt, skiter i. Jag går min väg, du går din. Fuck kärlek!











 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace


The truth hurts, and those lies heal and you can’t sleep thinking that he lies still, so you cry still, tears all in the pillow case

Publicerat: 2012-05-22 | 19:53:18 i Vardag

Lita aldrig på en person som sårat dig en gång förr, för tro mig samma person kommer att såra dig flera gånger. Ibland ser man hur personen är försent, och den här gång insåg jag vad jag hade. Vi levde i en lögn, men lögnen fick mig att tro att det här var någon fint vi hade, som ingen kunde ta ifrån oss. Trodde vi var så mycket mer värda, att vår kärlek betydde så mycket mer för dig. Kanske var detta meningen? Man sårar inte en person som man "älskar" på det där sättet. Gör man så, så älskar man inte den personen. Det finns gränser i ett förhållande om vad som är okej och vad som inte är okej. Detta var över gränsen, och jag accepterar inte något sådant i mitt förhållande, har varit med om andra saker förr och jag lovade mig själv att aldrig förlåta någon som sårat mig. Jag kan förlåta men jag kommer aldrig att glömma, eller lita på dig mer. Trodde aldrig att du skulle göra så, trodde aldrig att du var den personen som skulle kunna göra något sådant mot mig, eller mot vem som helst. Jag lärde väl känna fel person, trodde jag kände dig men nej det gjorde jag inte. Jag älskar dig över allt annat, har aldrig älskat någon som jag älskar dig men ibland måste man gå vidare fast det gör ont. Jag älskar dig.






There is a story behind every smile

















Peace

In the end all you really have is memories

Publicerat: 2012-05-22 | 19:38:37 i Vardag

Hej, ursäkta för en jävligt dålig uppdatering. Har inte haft tid eller lust att blogga. Det har inte hänt något speciellt, skolan rullar på. Finns knappt något att göra, vill bara att det blir sommarlov så jag kan softa och så jag kan komma bort från den här äckliga hålan. Händer inte så mycket dom här dagarna, har inga planer så får ta dagarna som dom kommer. Tänkte shoppa massor med sommarkläder den här månaden har kollat runt lite, men hittar inte så mycket som jag gillar. Shiit vet inte vad jag ska skriva, så det blir lite tråkigt inlägg. Puuss
















Peace

Ursäkta

Publicerat: 2012-05-16 | 19:58:55 i Vardag

Vill be om ursäkt för dåliga inlägg, haha skrivet från Iphonen så det blev inte så bra! :)




Peace

Stockholm

Publicerat: 2012-05-16 | 16:10:01 i Vardag

 

Hej bloggen !! Nu sitter jag och älsklingen på bussen till Stockholm. Vi har haft en underbar vecka tillsammans. I morgon ska jag träffa Sadia och Sunita, vi ska mysa lite sen ska jag och älskling till min mami. Kommer kännas tomt att inte sova med pojkvännen i natt. Aja, tänkte lägga upp lite bilder från idag puuuuss.


 

 

 

 

 

 

 

 

Peace

 


Inlägg

Publicerat: 2012-05-14 | 11:43:28 i Vardag

Hej bloggen !! Vill börja med och be om ursäkt för de sista dåliga inlägget. Skriver från Iphonen så inläggen blir inte så bra men fixar det så fort jag är hemma. Är hos älsklingen nu. Ligger bara i sängen helt ensam. Han är i skolan men snart slutar han :D har dammsugat hela lägenheten och strykt hans skjortor och fixat sovrummet. Ska duscha snart och sen fixa mig lite :) har haft riktigt mysigt med min man dessa dagar. Tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt. Nu ska jag strax gå och duscha. Ha en fin och trevlig dag. Puss i hej :)




En bild på min i älsklingens fika igårkväll. Mysigt va ? :D




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace


Söndag

Publicerat: 2012-05-13 | 12:49:20 i Vardag

Hej bloggen !! Förlåt för en jättedålig uppdatering men har inte haft tid dessa dagar. Onsdagen slutade med en riktigt bra dag. Nu ligger jag i sängen och älskling ska tvätta och jag ska diska. Det har inte hänt så mycket under dessa dagar har bara spenderat dagarna med älskling. Igår så red vi eller alltså vi åkte hästvagn det var riktigt kul. Är ledig på torsdag och fredag så tänkte träffa Sadia på torsdag om hon har tid. Sen ska jag och Mir till min mamma, han ska få träffa henne för första gången. Sist blev det inte av eftersom att det hände lite grejer. Måste bara säga att jag fick jobbet och jag är öveeeeer glad !! Hehe , aja nu ska jag gå upp och diska. Ha en fin solig dag. Puss o hej !!







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace


InshAllah ~~

Publicerat: 2012-05-09 | 06:35:13 i Vardag

Såå nu ska jag till skolan och göra nationella prov i engelska, hoppas det går bra! Det är trots allt läs,- och hörförståelse. och hörförståelse är inte riktigt min grej. Men hoppas de går bra iallafall! Ska dra till bussen nu ha en fin dag, och hoppas det blir en bra dag! Puuss





















Peace

Grattis lillebror ♥

Publicerat: 2012-05-07 | 21:21:12 i Vardag

God kväll bloggen! Har haft fullt upp idag, sov sammanlagt 2 och en halvtimme i natt, jag och systrarna låg och prata i natt till kl 03.00 och jag vaknade runt 05.00-05.30. Hoppade upp ur sängen och duscha sen fixa mig och drog till skolan. Hade två lektioner (egentligen 3 men jag sket i idrotten som var den sista lektionen), så jag drog till BR leksaker i Farsta centrum och köpte 2 presenter till, till min lillebror. Han fyller 6 år idag, MASHALLAH! Så söööt, jag och systrarna hämtade honom från dagis och han blev superglad, och sprang och kramade oss och sa "alla mina systrar hämtar mig idag" iiiih så söt! Vi hade ett stort kalas för honom, och det var många som kom och firade. Det var verkligen roligt, och han är så bortskämd men man kan inte säga nej till mitt hjärta! Han fick mycket fina presenter och en otroligt fin tårta köpte mamma, så fint! Min söta bror, på gud skulle kunna dö för honom, han är mitt hjärta! Han är värd allting på den här jorden! Efter kalaset så skulle Irma åka hem till Uppsala igen, så jag följde henne till centralen där pappa mötte upp oss, och så sa vi hejdå till Irma. Sen åkte vi bara hem, så nu sitter jag hemma hos pappa och gör absolut ingenting, känner mig så trött så ska nog gå och sova strax. I morgon ska jag förmodligen till Sollentuna, sen ska jag förbi skolan en snabbis och göra ett prov. Har inga lektioner i morgon, så det är bara jag som ska göra ett prov i morgon eftersom att jag kommer missa det på fredag. Känner mig så glad, alltså min bror blev så glad idag och det gör mig hel! Är så glad för honom mitt allt! Sååå nu är det snart bara en dag kvar, kan knappt vänta!! :D Hajdeee, ska plugga lite sen sova. Lägger upp lite få bilder från idag. Ha en fin kväll, puss o hej!














Lite bilder på syskonen, innan alla gäster kom. Vi är så fina!
Sjukt snygg tårta eller hur? :D

















Peace




God natt

Publicerat: 2012-05-06 | 01:06:17 i Vardag

Hej bloggen! Sitter vid datorn bara, ska strax sova. Idag har jag tvättat och städat hela mitt rum, det blev så fiiint! Sen åkte jag in till centralen och mötte upp min syster från Uppsala. Sen åkte vi hem bara och har ätit middag, pappa grillade. Alltså min pappa grillar som ingen annan, ingen kan grilla som honom tro mig! :) Så nu har vi bara softat lite, i morgon ska vi åka till mami, och på måndag ska vi ha kalas för min lillebror som fyller 6 år MashAllah! Sen på kvällen så åker Irma till Uppsala igen. Sååå har inte så mycket att skriva. Ska gå och sova nu men slänger in något inlägg i morgon innan vi åker till mami. God natt och sov gott allihop! Puss



















Peace

Maybe we're not meant to be together

Publicerat: 2012-05-05 | 12:32:04 i Vardag

God morgon bloggen. Vaknade runt kl 10.00. Kan knappt sova längre, vaknar upp minst 5 gånger per natt, så jobbigt! Vaknade upp med en jättekonstig känsla... och fick bara för mig att göra något som jag kanske inte borde ha gjort, kommer väl ångra mig sen. Idag känns det som att jag bara inte pallar mer, tog typ bort allt jag skrivit. Det känns liksom bara som att det kanske är bättre så här? Känner också att jag ångrar mig, men vet inte riktigt vad jag ångrar. Det är 4 dagar kvar, och jag trodde verkligen att jag skulle klara av det här men det känns som att jag bara vill ge upp allt nu. Men jag vet att jag kommer att ångra mig i morgon.

Sitter hemma bara, ska tvätta snart. Sen ska jag väl åka och möta upp min syster i centralen. Jaa, typ det. Tänkte plugga lite idag också. Tänkte lägga upp lite fler bilder från igår.
















Visst är vi fina? Ärligt talat så passar jag feeett bra med sjal hähä eller hur?
Ajdee, ha en fin och solig dag. Tack o hej!














Peace

Jordbro

Publicerat: 2012-05-05 | 00:16:11 i Vardag

Hej bloggen! Haha har haft en riktigt skön dag. Började med nationella prov imorse i engelska och det gick bra tror jag. Sen åkte klassen på armé muséumet i Östermalmstorg. Efter det så drog jag och Sadia hem till Sunita i Jordbro. Vi satt där och åt middag och bara chilla så där. Vi hade fett mysigt, på gud har inte skrattat så mycket på länge. Sen så klart så fotade vi väldigt mycket, kanske inte kommer lägga upp alla bilder men några iallafall. Tro mig vissa bilder är bara på skoj! Vi fick för oss en dum idé hahaha. Som tydligen var super rolig enligt oss iallafall. Sitter hemma bara nu och lyssnar på musik. Ska kanske gå och sova snart, vaknade 05.00 i morse så är ganska trött. I morgon tänkte jag tvätta kläder och så. Ajaa, ska lägga upp lite sjuka bilder från idag. Ha en bra natt puss o hej!

























Hahahhahahahaha måste bara säga att den sista bilden är så ful att jag fortfarande sitter och garvar åt hur jag ser ut. Leker så farliga, THUG LIFE BROR ! Kommer kanske mer bilder (normala) i nästa inlägg haha.















Peace

Världens bästa pojkvän! ♥

Publicerat: 2012-05-02 | 20:25:33 i Vardag

Måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Det är riktigt svårt att hitta en sådan bra kille, men jag fick tur eftersom att jag träffade en sådan bra kille. Är så glad att jag har hittat en som honom, och jag känner att jag vill stå kvar med honom hela livet. Jag älskar dig såååå mycket älskling, och jag skulle aldrig vilja förlora dig.Som du sa, vi klarar av ALLT tillsammans! Så länge jag har dig klarar jag av allt. Jag älskar dig mitt allt, glöm aldrig bort det. Du är den bästa personen jag någonsin har träffat! Big love to you hjärtat mitt






(Jätteful bild på mig, men men. ibland får man bjuda på sig själv!) :)















Peace

Uppdatering!

Publicerat: 2012-05-02 | 20:07:17 i Vardag

Hej bloggen! Har inte uppdaterat så mycket på sistone, känner att jag inte har lust för att göra det. Har dessutom inte så mycket att skriva om. I måndags så åkte jag och Sunita till Skärholmen och shoppade och åt lunch. Vi har alltid mysigt och roligt tillsammans! Eftersom att syrran (Irma) fyller år den 19.onde maj, så köpte jag jättefina presenter till henne, det blev silver örhängen och ett silver halsband, och i dessa örhängen och halsbandet så händer jättefin Zwarovski (stavning) diamant som skiftar färger hela tiden, så otroligt fint! Älsklingen och Sunita fyller samma dag den 10.onde maj, köpte ett skitsnygg tröja (från H&M) och en skitfin silver ring till älsklingen (nej han kommer inte läsa min blogg innan hans födelsedag, så jag avslöjar inget). Har inte bestämt mig än vad jag ska köpa till Sunita men har kanske en liten idé men det köper jag i helgen. Och sedan köpte jag ett par svarta jeans och ett rosa gulligt läppstift till mig själv. Efter det så åkte jag hem till mamma och bara var där. Igår gjorde jag inte så mycket var typ bara hemma. Idag började skolan igen då efter en långhelg, känns skönt att kunna sysselsätta sig i något nu. Kom precis hem från gymmet, så nu sitter jag bara och gör absolut ingenting. Känner att helgen kommer att rinna iväg vilket är positivt! Det är just de jag vill ska hända nu! På fredag så ska jag och Sadia hem till Sunita, får se vad vi hittar på för roligt :) På lördag kommer min syster tillmig från Uppsala så vi ska umgås och hon stannar till måndag, då min lillebrooor fyller år, mitt lilla hjärta blir 6 år gammal! Vi ska ha ett stort kalas för honom och vi ska grilla! Efter det så blir det tisdag så klart! Sen är det bara en daaag kvar! Åh vad jag läängtar. Ajaa nu kanske jag ska sluta skriva. Om jag orkar så uppdaterar jag lite till ikväll. Puss o hej!


Bjuder på en bild från idag!





















Peace



RSS 2.0