VG

Publicerat: 2011-11-30 | 00:14:28 i Vardag


Omgggg måste bara skriva att jag fick VG i människans socialt och kulturellt, en uppgift jag hade var att intervjua någon som bott i Sverige halva sitt liv, och jag hade stress skrev den i måndags till 4 i måndags. Tog 2 timmar för mig att skriva den för jag hade stress och var tvungen att stressa igenom för jag hade skjutit upp den och den skulle vara inne igår. Jag är så jävla grym att jag får VG det var lite som fattades annars skulle jag fått MVG. Trodde bara att jag skulle få G typ.. inte ens det. Haha hajdeee måste sova nu god natt! :)

Grattis på födelsedagen brorii

Publicerat: 2011-11-29 | 23:26:54 i Vardag

Hej på er! Kom precis hem från en födelsedagsfest typ.. eller något sådant. Yahya fyllde år idag, jag och Anna drog till Nacka Forum efter skolan och köpte present till honom, det blev en skitfin klocka, ett kort, ett gossedjur (haha) och sen en liten present till hans underbara lillebror Amin för honom blev det en barnbok. När vi kom dit så var ju hela familjen där, så det var roligt. Önskar honom allt bäst i livet och att han får sådana dagar 100 år till InshAllah.

Har inte hunnit skriva så mycket på sistone, har haft fullt upp alltså. I morgon har jag prov i 3 timmar och 20 minuter så jag vet inte hur jag ska klara av det haha. Har håltimme därefter och det är inte en kort håltimme! Efter skolan i morgon så ska jag och Anna köpa present till min fina vän Michelle som fyller år på fredag så det ska bli något riktigt fint. På fredagen ska jag och hon ut och fika sen på lördag ska hon ha fest, så det ser jag fram emot. På fredag är jag ledig och det ska bli så så så skööönt. Nästa vecka kanske (KANSKE) det blir Uppsala om jag har bra ekonomi tills dess haha. Ska köpa ny skinnjacka, svarta jeans och någon snygg topp som jag ska ha på nyår. Tror inte att det blir klänning det här året faktiskt. Ajaa nu ska jag ta det lugnt lite och sen sova. Sov så gott allihopa! Puuuss !













Peace

It's hard to tell your mind to stop loving someone if your heart still does

Publicerat: 2011-11-27 | 17:42:43 i Vardag

Shoo! Vad händer? Har typ bara varit hemma hela dagen, lagade precis mat det blev kött, potatis och bearnaisesås. Ska dra till Michelle strax, får se vad som händer där. Tänkte lägga upp bilder på mina snygga naglar som Michelle fixade igår. I morgon är det skola igen, det känns inte så bra. Vill bara ha lov plus det är så jävla lång dag i morgon. Pallar verkligen inteeee! Men det är bara att hålla ut för det är inte långt kvar till jullovet. Måste plugga också har två uppgifter som ska vara klara till i morgon och jag har ens inte börjat. Känns som att man ska dygna idag "/. Ajaa ska gå och fixa mig skriver senare. Puuuuss!


Middagen som jag lagade



Mina snygga naglar, made by Michelle














Peace

Nevermind I'll find someone like you

Publicerat: 2011-11-27 | 03:46:09 i Vardag

Heej! Hoppas att allt är bra med er. Kom hem för ett litet tag sen, var hos Michelle det var supermysigt. Vi satt och dunkade musik, och hon fixade mina naglar. De blev skitsnyggt! Lägger upp bild i morgon. Sen drack världens godaste vaniljkaffe hihi. I morgon blir det plugg plugg plugg!
Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska sova. Bjuder på en underbar juggelåt. Sov gott sötnosar! Puuss!


Ceca - Nije mi dobro












Peace

Ja sma ti dala sve, jos uvjek volim te

Publicerat: 2011-11-26 | 15:36:12 i Vardag

Shoo! Vad händer? Vaknade runt kl 13.00 idag haha, fett skönt! Har bara suttit hemma och softat, har pluggat lite och laddat ner musik. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, det blir väl att träffa Anna eller något. Kollade igenom klänningar precis, för jag behöver verkligen en klänning till nyår och hittade två stycken som jag gillade men vet inte riktigt vilken jag ska beställa. Så tycker att ni läsare ska bestämma vilken som är snyggast. :)


Klänning 1.






Klänning 2.







Vilken var snyggast? Tyckte dom var fett fina.







Peace


Paranormal Activity 3

Publicerat: 2011-11-26 | 02:06:51 i Vardag

Hejsan! Kom hem för en stund sen, som sagt var på bio såg Paranormal Activity 3. Alltså jag kan nog säga det rakt ut, det var bästa bion jag någonsin sett alltså inte själva filmen utan umgänget haha, har aldrig skrattat så mycket på bio, höll på att kissa på mig av garv. Plus den är fett läskig men jag hade bara kul under filmen, så blev ju inte så där jätterädd. Men det har också med vem man kollar på bio med, den här gången var den roligaste men kändes som att jag skojade bort hela filmen haha. Ajaa efter det så drog jag och Anna hem och dom andra stannade kvar och käkade i stan. Jag och Anna stod och prata ett tag innan jag drog hem, så nu sitter jag bara hemma och dricker powerking hihi. Ska sova snart, är jävligt trött. Så jävla skönt med helg, ska sova ut i morgon, längtar redan. Förresten Michelle kom och hälsade på mig i skolan idag, det var kul! Har massor med plugg som jag måste fixa innan måndagen, men det fixar sig. Får se vad som händer i morgon, ska iallafall sova och sen kanske träffa Anna och... :) Bjuder på en godnatt bild hehe.




Natti natti! Puuuss :)








Peace

Fredag

Publicerat: 2011-11-25 | 19:48:57 i Vardag

Heeej tänkte bara uppdatera snabbt, ska dra på bio nu med A, Y & S :) Ha en fin kväll! Puuuuss













Peace

Nya kilklackar

Publicerat: 2011-11-24 | 23:45:18 i Vardag

Skulle ju visa upp bild på mina nya kilklackar som min storasyster har köpt till mig till julklapp. Älskar dom!





Snygga visst ? :)









Peace

There was days I wondered if you really loved me

Publicerat: 2011-11-24 | 23:36:38 i Vardag

Heejsan! Hoppas allt är bra med er. Har varit ett helvete idag i skolan, kändes som att jag bara var helt död och orkade inte lyssna på några genomgångar, helt seg sådär. Efter skolan så hämtade pappa mig i centrum sen drog vi och handlade. Efter det drog jag hem till Michelle en stund vi satt o prata sen gick jag hem och käkade middag med pappa och direkt därefter gick jag ut och mötte upp Anna och Yhya. Vi gick runt lite sen gick vi till centrum för Anna skulle köpa något. Så vi mötte Michelle där sen tog vi en promenad och stannade upp vid fotbollsplanen där alla minnen finns kvar än idag. Vi snackade väldigt mycket, så kom hem för en liten stund sen. Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och äter morötter med dipp. Hihi. Ajaa, ska gå och sova strax ska vakna tidigt i morgon. God natt och dröm sött allihop! Puuuss !











Peace

I needed you, to stop me from makin' the wrong decisions

Publicerat: 2011-11-24 | 00:48:34 i Vardag

Shoo! Kom hem precis, hehe som sagt jag och Anna var hos Yhya ett bra tag sen drog vi ut och bara softade och snackade massa skit som vi alltid gör. Men vi har dock mycket att snacka om alltså. Har 3 stora inlämningsuppgifter att göra den här veckan och jag orkar verkligen inte, är så jävla skoltrött. Anyway på fredag ska jag, Anna & Yhya på bio och kanske Saqar. Det ska bli mysigt, eller alltså de blir antingen bio eller kvällsfika. Ajaa tänkte bara uppdatera bloggen snabbt, eftersom att jag inte har bloggat så mycket på sistone. Ska gå och sova nu, skriver mer i morgon. God natt på er! Bjuder på några bilder, och juste skulle ju visa mina kilklackar som min syster köpt till mig. Men jag lovar att göra det i morgon är verkligen för trött nu. Natti natti puusss!

















Peace

Hemma hos Yhya med Anna banana

Publicerat: 2011-11-23 | 21:36:01 i Vardag

Hej hej! Kom hem runt 17.00 från skolan idag sen käkade jag och sedan mötte jag upp Anna och köpte lite saker och sedan drog vi vidare till Yhya. Hans föräldrar är fan underbara. Och han söta lillebror Amin som jag hade när jag jobbade på förskolan i somras. Just nu sitter vi bara i Yhyas rum och Anna sitter och skriver i Yhyas dagbok och jag sitter här med Yhya, haha han leker med Annas lur och fotar sin C.Ronaldo tröja haha. Det var länge sen vi alla umgicks så nu är det roligt att vi har hittat vägen tillbaka. Ajaa, nu ska jag vara lite social med dom två aporna haha. Kärlek till Anna & Yhya! Lägger upp lite bilder på oss, vi är fett fina haha.



























Peace




Skuuuula

Publicerat: 2011-11-23 | 09:09:29 i Vardag

Hej hej. Sitter på engelskalektionen och tråkar, skolans tråkigaste ämne alltså. Fuck det här, är skithungrig och har världens längsta dag idag. Hoppades på att min tyska skulle vara inställd men det var den inte. Ska dra hem efter skolan fixa lite saker och sedan ut och träffa A & Y. Måste bara visa bild på mina fina kilklackar som min storesyster har köpt till mig och längtar tills jag får dom yeee. Fast visar dom när jag kommer hem hehe. Ska dra ut o röka nu puss o hej!




Peace

Jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum

Publicerat: 2011-11-22 | 18:05:29 i Vardag

Hejsan bloggen och alla där ute! Har inte orkat eller haft tid att blogga så jag ber om ursäkt, ska försöka ta igen allt. Har haft lite mycket plugg de senaste dagarna och har varit med Anna och Y. Vi har snackat gamla minnen skitmycket, man saknar ju tillbaka till de stunderna ibland, vissa stunder bara haha. Det var verkligen ett bra år fast jag inte tyckte det då. Har varit i skolan idag och har typ bara haft en störd mattelektion i 40 minuter + mentorstid, så jävla onödigt att jag ens drog till skolan. Nu sitter jag bara hemma och lyssnar på musik. Har en jobbig dag framför mig i morgon, tidig och sen jävla dag alltså. Sen får se vad som händer efter skolan i morgon.
Jag fyller ju 18 i februari, och jag tycker iallafall att det är snart så jag håller på att planera lite nu. Ska nog ha en stor fet jävla fest där mina närmaste vänner ska komma och det kommer bli tungt! Men funderar på om jag ska dra ut efter den festen. Eller så drar jag bara ut dagen efter om jag inte är allt för packad haha. Längtar som fan, det kommer bli så jävla nice! Plus jag har underbara vänner som kommer att göra den till den bästa festen ever. Det är ju jul och nyår snart, så ska dra till Uppsala på jullovet i några dagar, sen ska jag nog fira nyår med mina fina vänner, och jag ser fram emot det. Vill att det ska bli bästa nyår detta år, för de andra åren har bara varit kaos. Så jag känner att jag kommer att ha det superkul i år. Tycker att det är sjukt mysigt med julen och nyår, man gör så mysiga saker då! Vet redan vad jag ska få för julklapp av min syster, hihi hon har köpt ett par skitsnygga kilklackar till mig, ser fram emot att få använda de. Men nu måste jag hitta en klänning till nyår, önska mig lycka till. Ha det braaa puuuss!!





You make me stay when I should not, are you so strong or is all the weakness in me.







Peace

I dont understand how he was ever with you, 'cuz he's with me now

Publicerat: 2011-11-20 | 01:41:16 i Vardag

Hej på er alla! Hoppas ni har haft en bra helg hittills för det har jag. Igår var jag i skolan till typ halv fem så jävla jobbigt! Sen drog jag hem och fixade mig och sedan mötte jag upp Michelle, vi skulle åka till Blåsut och träffa Cleisi, sen mötte vi Katarina, Anna och Jasmina så vi snackade lite mycket med dom. Sen drog vi vidare till Ålstäket haha. Efter det drog vi upp till Michelle där vi mötte Anna igen. Sen drog Michelle hem, och då stod jag och Anna o snacka i typ två timmar. Vi snackade mycket om alla minnen sen planerade vi lite grejer haha. Ajaa kom hem för en stund sen, har varit med Michelle hela dagen/kvällen, sen träffade jag också Anna, vi har alltid mycket att prata om sen gjorde vi en jävligt dum grej haha som blev fett stor. Anyway, vi drog och träffade Yhya ett tag sen gick jag och Michelle hem till henne och sen åkte vi ner till centrum för att köpa cigg. Efter det drog vi hem till henne och åt pannkakor och pizza haha och så tittade vi på film, den var så jävla bra! Nu sitter jag bara hemma och lyssnar på musik, ska se Criminal Minds strax sen ska jag sova. I morgon ska jag plugga, städa och tvätta men måste träffa Kochar innan det om jag ens pallar haha.

Ajaa god natt på er! Bjuder på några bilder.













Peace


Morgontrött!

Publicerat: 2011-11-18 | 09:00:11 i Vardag

God morgon allihop! Sitter i skolan, har engelskalektion är skittrött idag. Har drama snart och jag hatar det, usch får ångest varje gång jag ska på den lektionen, men aja de skönt att den är slut efter jullovet ungefär. Har en lång håltimme idag så ska typ plugga engelska under den tiden. Slutar sent idag, sen ska jag bara hem och vila, fick bara tre timmars sömn inatt. Får se vad som händer ikväll men tror jag bara ska vara hemma ikväll och hela helgen behöver plugga och städa. Har inte kommit försent nånting den här veckan, har kommit i tid till varje lektion så är stolt över mig själv. Anyway nu ska jag inte skriva så mycket mer för jag ska ut och röka sen ska jag till min äckel dramalektion. Ha en fin dag och en underbar kväll. Puuuss :)













Peace

RSS 2.0